woensdag 4 april 2012

Yes...een nieuwe pakket en.....Ik hou van Holland...jullie toch ook?

En wat zal het leuk zijn om straks het huis een Hollands tintje te geven met Koninginnedag (met een lekkere oranje tompouce erbij), straks bij het EK voetbal en de Olympische spelen.
Nou dat kan nu, met het nieuwe zelfmaakpakket Hollandse Hartjes van Jit Design!
Rood-Wit-Blauw Hollandse Hartjes in één pakket (voor aan een krans, in de takken, als stoelversiering), natuurlijk met onze eigen Koningin, het Hollandse Kaasmeisje, een Hollandse Molen, een Hollands Grachtenhuis en niet te vergeten de Hollandse klomp (mèt tulpen)!


En voor jullie....een heel leuk cadeau!Het GRATIS (en bijpassend!) patroonblad Hollandse Medaille!

Helemaal leuk om met deze unieke broche te pronken tijdens de Vrijmarkt op Koninginnedag! en/of om op te spelden wanneer je straks mee leeft en mee juicht voor de TV tijdens het EK Voetbal of de Olympische Spelen!
Maar... de Hollandse Medaille doet het ook erg goed op een verjaardag(sfeestje)!
Of als iemand om wat voor reden dan ook een lintje verdient!

Dit patroonblad heb ik speciaal voor jullie gemaakt, het is te downloaden op de Jit Design website. Ik ben heeeeel benieuwd wat jullie ervan vinden (en van het zelfmaakpakket Hollandse Hartjes!). Graag hoor/lees ik jullie reacties!

P.s...er is ook een materiaalpakketje verkrijgbaar van de Hollandse Medaille in de webwinkel van Jit Design, alle materialen bij de hand, lekker snel beginnen, wel zo makkelijk toch? ;-)

Voor uitgebreide informatie, foto's (ook sfeerfoto's!), het gratis patroonblad, om te bestellen, neem een kijkje op Jit Design

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor je berichtje!