maandag 7 maart 2011

Rare week...
Afgelopen week was het hier voorjaarsvakantie en hebben mijn jongens fijn geholpen.Lintjes knippen (hoeveel nog mammmm??) en inpakken in gripzakjes (mamm ze gaan weer niet open die zakjes!) ze doen het zo graag en zoooo geduldig (hé mam heitje voor een karweitje hé!) mijn jongens! ;) Ze zijn allemaal ingepakt al die lintjes, een dikke zoen voor jullie jongens (jah...we rekenen ook nog af!)
Maar ook een week waarin wij, 9 maanden na het overlijden van Opa toch nog plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze lieve, supersterke Oma. En dan in die dagen van verdriet een lichtpuntje, een prachtige bos bloemen uit onverwachte hoek in de handen geduwd krijgen, wat doet dat je dan goed!

Vandaar dat het hier een beetje rustig was afgelopen week!

Groetjes,
Mirelle

2 opmerkingen:

  1. Mirelle nog gecondoleerd met het overlijden van je oma. Wat super dat de jongens hebben meegeholpen in de vakantie, dat vind ik nou stoer! :)
    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik miste je al lieve Mirelle , gecondoleerd met je oma, bijzonder hoor om nog zo lang je oma gehad te hebben !! ben blij dat je er weer bent !, dikke knuf Dani Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je berichtje!